×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 42

Reinder en Mirella de Boer stoppen per 1 april

Dierenartsen Reinder de Boer en Mirella de Boer-Waarsenburg nemen per 1 april 2019 afscheid van Dierenkliniek Sneek en Sint Nicolaasga

Donderdag 28 maart is er een afscheidsreceptie van 16.00 - 17.30 uur bij Dierenkliniek Sneek. U bent dan van harte welkom om persoonlijk afscheid nemen van Reinder en Mirella.
Ook kunt u dan de nieuwe dierenartsen ontmoeten.

Na 35 jaar in de praktijk werken zullen onze dierenartsen Reinder de Boer en Mirella de Boer-Waarsenburg hun werkzaamheden per 1 april 2019 beëindigen bij Dierenkliniek Sneek en Sint Nicolaasga.
Dierenarts Karin blijft een vertrouwd gezicht in de praktijk, net als Ingrid. Het team wordt vanaf 1 maart uitgebreid met de ervaren dierenarts Anne. 

De komende weken zullen Reinder en Mirella nog in de kliniek werkzaam zijn en hopen zij velen van u dan ook nog persoonlijk te kunnen spreken.

Reinder en Mirella: “Als jong gezin zijn wij in 1989, na twee jaar praktijk in Engeland, begonnen als dierenartsen in Sint Nicolaasga.
In het begin voor zowel gezelschapsdieren als koeien, paarden en schapen.

Een drukke, bijzondere periode in ons leven volgde, waar naast onze eigen kinderen en alle huisdieren, altijd ook nog plaats was voor een of meerdere pleegkinderen. Privé en werk liepen in goede harmonie 24/7 hand in hand: jongleren met tijd en mogelijkheden werd onze tweede natuur, een prachtige tijd !!
Vanaf 2004 hebben wij ons toegelegd op  en gespecialiseerd in de zorg voor gezelschapsdieren en ons werk uitgebreid naar Sneek, waar de kliniek toen nog gevestigd was op de Kanaalstraat.
Toen deze locatie te klein werd volgde de verhuizing, ook privé, naar de Lange Veemarktstraat.

Wij hebben ons met enorm veel enthousiasme en plezier, samen met ons fantastische team, dag (en nacht) ingezet om onze patiënten en hun eigenaren de zorg te verlenen die ze nodig hadden.

Nu , na ruim 30 dertig jaar, groeit echter ook de behoefte om meer tijd vrij te maken voor onze (klein)kinderen en de reizen te maken waar we nog altijd van dromen!
Wij hebben daarom besloten ons werk in Sneek en Sint Nicolaasga  per 1 april a.s. te beëindigen.

Wij danken iedereen voor het in ons gestelde vertrouwen en de bijzondere momenten die wij met  velen van u mochten delen.
Karin, Ingrid , Anne en de rest van het team wensen wij heel veel succes en plezier bij het voortzetten van de (onze) praktijk!!

In de komende weken hopen wij nog velen van u persoonlijk te kunnen spreken. Wij blijven in Sneek wonen en zullen elkaar ongetwijfeld weer tegenkomen.

Nogmaals dank voor alle mooie jaren,

Vriendelijke groet ,

Reinder en Mirella de Boer-Waarsenburg.

 

Nieuws en acties

Lange Veemarkstraat 11
8601 ET Sneek
0515 - 412 112
info@dierenklinieksneek.nl

Openingstijden:
Maandag        08.00-20.00 uur
Dinsdag          08.00-18.00 uur
Woensdag      08.00-20.00 uur
Donderdag     08.00-18.00 uur
Vrijdag            08.00-18.00 uur
Zaterdag         09.00-12.00 uur

Routebeschrijving

Tijdens de openingstijden kunt u aan de balie terecht voor voeding, medicijnen en informatie.

Consulten alleen op afspraak, ook 's avonds.