A2a.jpg

10 jaar aan de Lange Veemarktstraat!

Dierenkliniek Sneek al 10 jaar op een vertrouwd adres. 

Vorige week was het precies 10 jaar geleden dat de Dierenkliniek Sneek in het pand kwam op de Lange Veemarktstraat 11. De Dierenkliniek Sneek verhuisde destijds van de Kanaalstraat naar dit ruime pand met genoeg parkeergelegenheid voor de deur.

Dierenarts Reinder de Boer en zijn vrouw Mirella, hebben de praktijk sinds 2004 in Sneek. De carrière van het echtpaar begon al in 1987, toen zij 2 jaar ervaring op deden in Engeland. Daarna streken ze neer in Sint Nicolaasga. Die praktijk is nog steeds een onderdeel van de Dierenkliniek. In 2007 kregen de dierenartsen de kans om zich aan de Veemarkt te vestigen.

In de loop der jaren is er veel veranderd. Er is veel verbeterd op het medische gebied voor dieren, mede door de flink toegenomen de kennis. De praktijk is daarom ook constant in beweging. Zo is het laboratorium flink uitgebreid en is er tegenwoordig een echo apparaat voor onder andere drachtige dieren.

Ook op menselijk gebied maakt de dierenarts veel mee. Zo ziet hij verschillende generaties binnenkomen. Waar hij vroeger een kind met zijn zieke huisdier binnen zag komen, komt deze op zijn beurt als volwassenen binnen met hun kinderen. Zo bouwt hij een band op met mensen voor jaren. De sfeer in de praktijk is dan ook er belangrijk. Zo is het team ook erg hecht. Verloop is er ook nauwlijjks en de meeste medewerkers zijn ook vertrouwde gezichten voor de klanten.

Nu de praktijk 10 jaar aan de Veemarkt gevestigd is, is het een mooi moment om iedereen te laten zien wat er achter de schermen gebeurd. Vaak komen mensen hier met hun huisdier en weet men helemaal niet wat er verder gebeurd. Belangstellenden kunnen zich inschrijven (via iThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of per telefoon 0515 - 412 112) voor een uitgebreide rondleiding. Tijdens deze rondleiding krijg je uitleg over de verschillende instrumenten. Ook neem je een kijkje in het dierenverblijf en loop je de operatiekamer binnen. Deze rondleiding is leuk voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Wees er wel snel bij. De rondleidingen worden t/m mei georganiseerd.

Voor de klanten die volgende week de Dierenkliniek Sneek met zijn/haar huisdier bezoeken ligt er een leuke attentie klaar, als waardering voor hun klandizie.

Doe je mee met de schrijfwedstrijd? Van klein tot groot mag een mooi verhaal schrijven over hun huisdier. Voor het leukste verhaal is er een mooie prijs. En vergeet niet er een mooie foto bij te doen.

Je kan je verhaal mail naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Maar je mag het verhaal natuurlijk bij de balie inleveren.

Lange Veemarktstraat 11
8601 ET Sneek
0515-412112
www.dierenkliniek-sneek.nl

(Tekst: Hallo Sneek)

Nieuws en acties

Lange Veemarkstraat 11
8601 ET Sneek
0515 - 412 112
info@dierenkliniek-sneek.nl

Openingstijden:
werkdagen: 8-18 u
Routebeschrijving

Tijdens de openingstijden kunt u aan de balie terecht voor voeding, medicijnen en informatie.

Consulten alleen op afspraak, ook 's avonds.